Почивка на о-в Краби, Тайланд - хотел Peace Laguna Resort****
Екскурзия със самолет
11 дни
Основна
информация
Настаняване
Ден 1

Отпътуване от летище София в 15:15 ч. с Qatar Airways за Доха. Кацане на летището в Доха в 18:05 часа. Отпътуване в 19:10 ч. от Доха за Тайланд. 

Ден 2

  Кацане на летището в Краби в 06:10 часа. Трансфер до хотела. В 14:00 ч. Настаняване в хотела. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

Ден 3

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

Ден 4

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

Ден 5

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

Ден 6

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

Ден 7

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

Ден 8

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

Ден 9

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

Ден 10

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

Ден 11

Закуска. Ранен трансфер до летището за полет до Доха в 08:00 часа. Кацане на летището в Доха в 11:50 часа. Отпътуване от Доха за София в 6:05 часа. Кацане на летище София в 20:25 часа.

Цената включва
Самолетен билет София - Доха - Пукет - Доха - София с включени летищни такси на авиокомпания "Qatar Airways";
Трансфер летище - хотел - летище;
9 нощувки със закуски в избрания хотел;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на застрахователна компания "Армеец" с асистанс и лимит на отговорност 50 000 EUR.
Цената не включва
Виза за Тайланд - около 30 евро;
Разходи от личен характер;
Полезна информация
Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетния билет 654 € с летищни такси. При промяна в цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока.
Възможна е промяна в полетното разписание.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават предварително издадена виза. Агенцията оказва съдействие при кандидатстването. За целта са необходими следните документи: паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в страната, попълнен формуляр за кандидатстване за виза, 1 актуална цветна снимка паспортен формат, копие на самолетните билети. В паспорта не трябва да има липсващи или повредени страници.